Over ons

Mijn naam is Julia,

en samen met mijn man Tsjalle mag ik elke dag met veel plezier kinderen begeleiden. De kinderen worden opgenomen in ons eigen gezin, dat naast mijn man en ik, bestaat uit onze 3 zoons Levi, Jona en Ragnar en dochter Kaya.

"Groepsdynamiek vinden we belangrijk bij Julia’s Kibbekûle. We kijken goed naar de samenstelling en welke cliënten het beste bij elkaar naar boven halen voor een optimale (sociale) ontwikkeling."

Onze missie

Onze missie is om cliënten in een veilige en liefdevolle omgeving te laten zijn wie ze zijn. Diagnose is hierbij niet ons uitgangspunt, maar de ontwikkelingen op vakgebied. 

Onze Visie

Wij werken ervaringsgericht en sluiten aan bij de belevingswereld van de cliënt. We bieden maatwerk en de cliënt staat bij ons centraal.

Gediplomeerd en jarenlang ervaring

Bij Julia’s Kibbekûle hebben we jarenlange ervaring in de opvang en begeleiding van cliënten met een zorgvraag. We kunnen hierdoor voor elke cliënt passende zorg bieden. We hebben bij Julia’s Kibbekûle het KIWA kwaliteitskeurmerk.

Ook heeft Tsjalle een SKJ- beroepsregistratie. Met deze registratie tonen we opdrachtgevers, ouders en jeugdigen dat we in staat zijn om passende zorg te bieden in complexe situaties. 

Om het keurmerk en de registratie te behouden moet je je op continue basis ontwikkelen en investeren in je vakbekwaamheid en de kwaliteit van de zorg die je levert. We blijven bovendien goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Onze werkwijze

Door een positieve benadering en het bieden van een vaste structuur, laten we onze cliënten succeservaringen opdoen. Door de ervaring van een leuk en gezellig weekend werken we aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen. De cliënten worden daarnaast begeleidt door vakbekwame en betrokken begeleiders die passie voor hun vak hebben!

Bij Julia’s Kibbekûle staat het individu centraal. Dit betekent dat we inspelen op de wensen en benodigdheden die de cliënt op dat moment nodig heeft.

Wij werken met een vaste  en terugkerende structuur waarbij ruimte is voor de eigenheid van het kind. Zo worden de cliënten creatief meegenomen in de seizoenen, gaan we de natuur in en is er veel ruimte voor vrij spel en natuurlijk ontspanning!

Als kinderen jong zijn of eerst nog moeten wennen aan een nieuwe situatie, dan bestaat de mogelijkheid om eerst overdag alleen te spelen, daarna een keer één nachtje slapen om daarna pas een heel weekend te blijven. In overleg met de ouders bepalen we hoe snel of langzaam we dit gewenningsproces laten verlopen.

Maak kennis met de mannen van Julia's Kibbekûle

tsjalle 2

Tsjalle

levi1

Levi

272342003_1000822294121400_4304374803424287585_n

Jona

ragnar3

Ragnar

Onze leuke dieren

poes

Plato

271555378_1302615866921758_7986632891324793548_n

Inge, Oreo & Brak

admin-ajax (6)

Pieter Konijn

uITSTEKENDE FACILITEITEN

Een grote (moes)tuin, een zwembad en een warme sfeervolle accomodatie. Wij bieden kwaliteitszorg en zorgen ervoor dat onze cliënten optimaal begeleidt worden. In de zomer groenten uit de tuin halen voor een lekkere maaltijd, de dieren voeren en lekker knutselen in de tuin of het logeerhuis. En natuurlijk nemen we zomers met z’n allen een frisse duik in ons heerlijke zwembad!

Fantastisch!

moestuin1

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact op en wie weet kunnen we iets voor u betekenen!