Een herfstachtig weekend bij Julia’s Kibbekule!

Genieten van de herfstsferen

Een herfstachtig weekend bij Julia’s Kibbekule!

Bij Julia’s Kibbekule was afgelopen weekend alvast de herfstsfeer aanwezig! De kleuren van de herfst kwamen tot leven in onze activiteiten. Hier is een glimp van leuke belevenissen:

Avondje Bowlen – Gooi een Strike!
Vrijdagavond stond in het teken van bowlen! Onder de felgekleurde lichten en omringd door enthousiaste vrienden, hebben we gestreden om de felbegeerde strikes. De competitie zorgde voor heel wat gelach en plezier!

Knutselen in Herfstsferen – Creativiteit in Bloei!
Op zaterdagochtend lieten we onze creativiteit de vrije loop. Met herfstbladeren, pompoenen en andere natuurlijke schatten maakten we prachtige kunstwerken. De herfst was tastbaar in onze knutselcreaties.

Moestuin Avontuur – Groene Vingers aan het Werk!
In de middag doken we de moestuin in. Met schoppen, gieters en een flinke dosis enthousiasme werkten we samen aan het verzorgen van de gewassen. De aarde onder onze vingers en de geur van de natuur maakten het een extra leuke ervaring.

Spelletjes in de Tuin – Lachen en Bewegen!
Zondagmiddag werd de tuin ons speelterrein. Met spellen als verstoppertje en zakdoekje leggen, hebben we de energie laten stromen en samen gelachen tot de zon onderging.

Dit was weer een weekend vol plezier, creativiteit en verbondenheid. Bij Julia’s Kibbekule creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Tot gauw!

Deel dit bericht

Deel dit bericht

Andere activiteiten

kerst

Een Betoverend Kerstfeest bij Julia’s Kibbekule

Gezellig samen zijn

Volg ons ook op Facebook

En natuurlijk op Instagram