Zonovergoten dagen bij Julia’s Kibbekule!

Heerlijk in het zonnetje genieten van de vakantie

Zonovergoten dagen bij Julia’s Kibbekule!

Afgelopen weekend was een waar zomers feest bij Julia’s Kibbekule! De zon straalde, en wij genoten volop van de warmte. Hier een glimp van de zonnige avonturen:

Duik in het Verfrissende Water! Met het mooie weer konden we niet anders dan het water opzoeken. We hebben gezwommen, gespetterd en de golven getrotseerd. Een verfrissende duik maakte het weekend compleet.

Waterpret en Spelletjes – Lachen en Spetteren! De tuin van Julia’s Kibbekule was omgetoverd tot een waterparadijs! Waterballonnen, waterpistolen en hilarische watergevechten zorgden voor heel wat lachsalvo’s.

Meertje Avontuur – Natuurlijke Schoonheid Verkennen We zijn op ontdekkingsreis gegaan naar een prachtig meertje. De natuurlijke omgeving bood de ideale setting voor ontspanning en avontuur.

Dit alles was slechts een glimp van het zomerse plezier dat we hebben beleefd. Bij Julia’s Kibbekule draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten in een veilige en inspirerende omgeving. We kunnen niet wachten om nog veel meer zonnige avonturen te beleven!

Blijf op de hoogte van onze belevenissen op onze website en wie weet sluit jij de volgende keer ook aan bij ons zomerse festijn!

Tot gauw!

Deel dit bericht

Deel dit bericht

Andere activiteiten

bos bokeride

Herfst Avonturen in Slagharen

Een Weekend Vol Actie en Creativiteit!
353650797_726150122648650_5991092968700401103_n

Zomers Genieten bij Julia’s Kibbekule Logeerhuis en Begeleiding!

Een Weekend vol Zwemplezier, Fruitige Creaties en Smakelijke BBQ’s!

Volg ons ook op Facebook

En natuurlijk op Instagram