Een Vrolijke 1e Vakantieweek vol Avonturen bij Julia’s Kibbekule!

Gewoon genieten…..

Een Vrolijke 1e Vakantieweek vol Avonturen bij Julia’s Kibbekule!

De eerste vakantieweek bij Julia’s Kibbekule was één groot avontuur! We hebben zoveel leuks beleefd dat het bijna niet op te sommen is. Hier is een kleine greep uit de geweldige momenten:

DuinenZathe – Plezier voor Jong en Oud!
We hebben een geweldige dag doorgebracht in DuinenZathe. Met attracties voor jong en oud was er voor ieder wat wils. De lachsalvo’s en pretlichtjes in de ogen van de kinderen waren onbetaalbaar.

Harlingen – Ontdekkingstocht aan de Kust
Een dagje Harlingen stond op het programma. De havenstad bood een schat aan bezienswaardigheden en de geur van de zee was verfrissend. We hebben genoten van de lokale sfeer en de prachtige uitzichten.

Kamperen in de Natuur – Pure Rust en Avontuur
Een nacht kamperen bracht ons dichter bij de natuur. Onder de sterrenhemel deelden we verhalen en genoten we van de rust van de wildernis.

Verse Soep uit Eigen Tuin – Proef de Liefde!
We hebben een heerlijke soep gemaakt met groenten uit onze eigen tuin. Een smaakvolle ervaring die liet zien hoe bijzonder vers en zelfgemaakt kan zijn.

Jumpstyle – Springend de Dag Door!
Energiek en vol enthousiasme hebben we de jumpstyle dansmoves geoefend. De vrolijke muziek en het plezier van samen dansen zorgden voor onvergetelijke momenten.

Kanoën – Avontuur op het Water
Op het rustige water hebben we gekanoëd. De peddels zorgden voor de voortstuwing, maar de echte kracht kwam van het samenspel en de teamgeest.

Dit is slechts een glimp van de geweldige week die we hebben gehad. Het avontuur bij Julia’s Kibbekule gaat verder met nog veel meer plezier en ontdekkingen in het vooruitzicht. Blijf op de hoogte van onze belevenissen op onze website!

Tot snel!

Deel dit bericht

Deel dit bericht

Andere activiteiten

345248788_209409345210522_9071228038261162894_n (1)

Een Week vol Plezier en Avontuur bij Julia’s Kibbekule!

Een Week vol Plezier en Avontuur bij Julia’s Kibbekule!
337085405_242901091411014_2728808614604384747_n

Lekker in de tuin en buis bezig! Leerzaam, gezond en gewoon leuk!

Voetballen, vogelhuisjes maken en de tuin bijhouden! Het was weer druk!

Volg ons ook op Facebook

En natuurlijk op Instagram